Het komt ineens heel dichtbij!
De reis is al in januari geboekt via Tiara tours, dus de reispret is al vroeg begonnen. Helaas is het dan lang wachten tot het dan eind juli is. Met nog drie lange weken voor de boeg, komt het toch wel ineens heel dichtbij. De inentingen zijn al geregeld en ook de korte broeken liggen al in de kast. De belangrijkste dingen moeten echter nog komen, de visums en tickets!
De visums duren wat langer dan verwacht, vanwege grote drukte bij de ambassade van Rusland. Met een beetje geluk kunnen we ze een week van te voren verwachten. Onze reispapieren verwachten we 10 dagen van te voren.
We hebben ons al veel ingelezen overde reis, van reisgidsen tot biografiën, alleen het russisch en chinees is er nog een beetje bij ingeschoten. Het zal dus afhangen van het betere handen en voetenwerk. Gelukkig zullen we door medewerkers van Tiara op de juiste treinen worden gezet, dus daar kan het in ieder geval niet misgaan.
Whaaaaa, heb er bijna net zoveel zin in als jullie. Geweldig dat jullie dit gaan doen...en geweldig dat wij hier deel van zijn door jullie reisverslag te laten lezen. Veel liefs, Momide
kedengedeng hoehoeeeeeeeeeeeeee kilometers spoor schieten onder jullie door;)
muchos plezieros, tja chinees of russisch kunnen jullie toch niet;) ennuh hopelijk hebben jullie veel internetcafe's langs het spoor want ben echt benieuwd naar jullie verhalen:)
hoi Andres en Nicole, fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Heel veel plezier en we wachten jullie eerste reisverslag af.Veel liefs. papa en mama