Hittegolf in Moskou!
Gisteren zijn we aangekomen in Moskou, de vlucht was ok, evenals de transfer naar
het hotel. We dachten dat we per trein en metro naar ons hotel zouden gaan. We werden echter
opgehaald met een auto met airco. Over de 5 baans weg reden we langs de buitenwijken richting ons hotel. Hierdoor kregen we al een goede indruk van Moskou, erg leuk.
Vandaag zijn we per metro naar het centrum gegaan. Gelukkig had Nicole snel in de gaten hoe de metro werkte, hierdoor stonden we om 10.10 ur bij de ingang van het Kremlin.
Enkele minuten later stonden we op een plein temidden van de kathedralen. WOW, erg indrukwekkend. Ook de oude iconen in de kerkjes waren erg mooi.
In de schaduw van een parkje bij het Kremlin wat gedronken en gegeten, want met 34C is het hier erg warm. Vandaag maar alles rustig aan doen. Na ons bezoek aan het Kremlin lopen we naar het Rode Plein. Onderweg zien we nog de wisseling van de wacht. De russen marcheren met hun benen hoger dan 90graden, met een slag op het geweer.
Dan het Rode plein. Het is bijzonder druk, maar verder net als in de boekjes. De vasili kathedraal (met de gekleurde koepels) is toch wel het mooiste.
Stoer, om jullie zo te zien staan voor het Kremlin!
Zo te zien voelen jullie je al aardig thuis in Rusland.
Veel plezier. We volgen jullie verder op jullie reis.
Groetjes. Papa, mama.
Wat een groot plein zeg, dan voel je je wel heel klein.
Leuk om zo een beetje een indruk te krijgen van
wat jullie doen.
Veel liefs. Papa en mama
Sow dat wil ik jou wel eens zien doen hiero dat marcheren hihi echt super om te lezen:)
Have funnies!!
Hallo Andres en Nicole,
Wat geweldig dat jullie in de gelegenheid zijn om een stad als Moskou te mogen bezoeken, en leuk dat wij er zodoende een graantje van mee mogen pikken.
Geniet er van!
Groetjes Loes en Gijs